Mange stiller nok sig selv det spørgsmål: "Fint nu har jeg alt klar til Roethlissburgeren, men hvordan samler jeg den egentlig?" Led ikke mere her er guiden i alle har ventet på: "Hvordan man samler en Roethlisburger"
Vi starter som altid fra bunden og arbejder os op, du har din bund, som du losser en ordentlig gang ketchup på, du bruger selvfølgelig Heinz, alt andet er blasfemi. Man vil hade at stå i den situation at bøffen står så ustabilt at den vælter af så den starter vi selvfølgelig med.
Her er det så vigtigt med noget klistret stads der kan holde resten på plads, så på med den lækre cheddar/løg-kompot.
Få at få en blid overgang fra det det tunge, kommer vi det luftige æg ovenpå, som også er med til at give et lækkert samspil a farver.
Så til nok det vigtigste element hvis du spørger bloggeren her, ja du gættede rigtigt, bacon! det skal helst dække alle huller så vidt muligt.
To top it all of, endnu en spandfuld heinz på bålet, smid låget på, and just dig in.
Der skal lyde en stor tak til Martin Vestergaard, som har taget billederne samt fortærret svinet.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar